Χρήστος Τσουμελέας

Χρήστος Τσουμελέας2019-05-15T13:47:29+02:00

Χρήστος Τσουμελέας

Αγρονόμος–Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π // MSc in Environmental Engineering // Πτυχ. Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών Παντείου

Ο Χρήστος Τσουμελέας είναι 42 χρονών και είναι παντρεμένος με την Γεωργία Τσώνη.  Έχει σπουδάσει Αγρονόμος – Τοπογράφος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. 

Συνέχισε τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο, ολοκληρώνοντας το MSc in Environmental Engineering στο University of Newcastle στην Αγγλία. Μέσα από τις σπουδές του είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται τη χωρική διάσταση & τις περιβαλλοντικές προκλήσεις των θεμάτων, που αντιμετωπίζει ο τόπος μας. 

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του με την απόκτηση πτυχίου στις Διεθνείς & Ευρωπαϊκές Σπουδές του Παντείου Πανεπιστημίου γεγονός που τον βοηθάει να αντιλαμβάνεται τη λειτουργία & τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων & Οργάνων (π.χ. ΕΣΠΑ, Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων κλπ). Τα τελευταία 14 χρόνια έχει δουλέψει ως συμβασιούχος σε εργοτάξια ως μηχανικός εργοταξίου, σε εταιρίες ως ιδιωτικός υπάλληλος και ως ελεύθερος επαγγελματίας. Μέσα από την εμπειρία του στη δουλειά μπορεί να κατανοήσει τις ανησυχίες, τους φόβους και τις αγωνίες τόσο των εργαζομένων όσο και των ανέργων . 

Μπορεί λοιπόν να λειτουργήσει ως άνθρωπος που γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα σε ομάδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Στόχος του είναι να δοθεί στους πολίτες της Καλαμάτας η ελευθερία και η αξιοπρέπεια να ονειρεύονται το καλύτερο για την οικογένεια & τον τόπο τους, προσπαθώντας αυτό να το κάνουν πράξη.

 
Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών. ΟΚ