Παναγιώτης Λαγοπάτης

Παναγιώτης Λαγοπάτης2019-05-15T16:45:51+02:00

Παναγιώτης Λαγοπάτης

Προπονητής κολύμβησης, Πρώην βαλκανιονίκης Πρωταθλητής Ελλάδος

Παναγιώτης Λαγοπάτης

Ο Παναγιώτης Λαγοπάτης του Γεωργίου γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στην Καλαμάτα, όπου ξεκίνησε να ασχολείται με τη κολύμβηση ως αθλητής του Ναυτικού ομίλου Καλαμάτας. Ήταν η αρχή μιας αθλητικής καριέρας που σταμάτησε το 2004 με συμμετοχές σε παγκόσμια πρωταθλήματα, πανευρωπαϊκά , νίκες σε βαλκανικούς αγώνες, πανελλήνια ρεκόρ, πολλές διεθνείς συμμετοχές, καθώς και πολλά μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα. 

Υπήρξε μέλος σε όλες τις εθνικές ομάδες κολύμβησης από το 1991 μέχρι το 2004. 

Αυτή η πορεία στιγμάτισε και την επαγγελματική του σταδιοδρομία καθώς από το 2000 εργάζεται ως προπονητής κολύμβησης, ξεκινώντας από συλλόγους της Αττική και μετέπειτα στους συλλόγους της Καλαμάτας. Με τελευταίο του σταθμό το Ναυτικό όμιλο Καλαμάτας, το σύλλογο που τον ανέδειξε κολυμβητικά, όπου εργάζεται από το 2010 μέχρι και σήμερα. 

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη διοίκηση επιχειρήσεων και έχει εργαστεί στο παρελθόν σε πολυεθνικές εταιρείες. Αγαπά την πόλη του για αυτό και επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια, έφτιαξε οικογένεια (παντρεύτηκα το 2009 και έχει 2 υπέροχους γιους ). 

Θέλει να βοηθήσει από μια θέση που πιστεύει ότι έχει να προσφέρει πολλά.

Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών. ΟΚ