Κωνσταντίνος Ανδριανόπουλος

Κωνσταντίνος Ανδριανόπουλος2019-05-15T12:56:36+02:00

Κωνσταντίνος Ανδριανόπουλος

Ξενοδοχειακός Υπάλληλος

Ο Κωνσταντίνος Ανδριανόπουλος είναι Μεσσήνιος στην καταγωγή, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όμως από το 1994 κατοικεί και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Καλαμάτα, την πόλη της καρδιάς του.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ του ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Διαθέτει 30ετή επαγγελματική εμπειρία στο χώρο της Τουριστικής βιομηχανίας, έχοντας διατελέσει διευθυντής σε αντίστοιχες θέσεις, σε πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής και της Μεσσηνίας.

 

Από το 1995 δραστηριοποιείται ως εκπαιδευτής ενηλίκων στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης στον τουρισμό και τον επισιτισμό. Έχει συνεργαστεί με δεκάδες εκπαιδευτικούς οργανισμούς και φορείς  τόσο του δημόσιου, όσο και του ιδιωτικού τομέα, διαθέτοντας εκπαιδευτική εμπειρία χιλιάδων ωρών. Έχει εμπειρία ως Σύμβουλος Τουριστικών Επιχειρήσεων, έχοντας συμμετάσχει ως εξωτερικός συνεργάτης σε πολυάριθμα projects. 

Είναι εμπνευστής και συνδιοργανωτής της πρότυπης και πολυβραβευμένης εκπαιδευτικής δράσης του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, που υλοποιείται με απόλυτη επιτυχία τα τελευταία τέσσερα έτη κι έχει εμπνεύσει και καταρτίσει περισσότερους από 5.500 εργαζόμενους & σπουδαστές από ολόκληρη την Ελλάδα. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά και είναι ευτυχής πατέρας δύο αγοριών, που φοιτούν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών. ΟΚ