Γεωργία (Μπέλα) Παυλάκου

Γεωργία (Μπέλα) Παυλάκου2019-05-15T16:38:05+02:00

Γεωργία (Μπέλα) Παυλάκου

Καθηγήτρια ελληνικής φιλολογίας, Msc στην παλαιογραφία, Παιδοψυχολόγος, Msc στη σχολική ψυχολογία, Πολυετής επιμέλεια της διαχείρισης τουριστικών μονάδων, Μέλος ΜΚΟ (Unesco Youth Club)

Γεωργία Παυλάκου

Η Γεωργία (Μπέλα) Παυλάκου είναι 33 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Μετά από σπουδές με γνωστικά αντικείμενα την κλασική φιλολογία και την ψυχολογία έχει επιστρέψει στην πόλη που μεγάλωσε κατ’ επιλογήν. Η διαμονή της σε άλλες πόλεις του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας είναι μια εκ των παραμέτρων που τέθηκαν ως μέτρο σύγκρισης για έναν λειτουργικό δήμο και μια ποιοτική καθημερινότητα με προοπτικές συνεχούς βελτίωσης και ακμής. 

Ένας άλλος τομέας, στον οποίο δρα πάνω από 10 χρόνια είναι ο τουρισμός, βλέποντας την πραγματικότητά του, εντοπίζοντας πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Η Γεωργία ως πολίτης  είναι πολυσχιδής, με ποικίλα ενδιαφέροντα και πολύχρονη ενασχόλησή με τις τέχνες, αλλά και με ιστορικό εθελοντικής προσφοράς. Πάντα ανήσυχη τόσο για τα οικεία όσο και για τα ξένα, διακρίνοντας το πρόβλημα, κοιτώντας όμως στη λύση του.

Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών. ΟΚ