Αντώνης Τσώνης

Αντώνης Τσώνης2019-05-15T16:42:02+02:00

Αντώνης Τσώνης

Διεθνολόγος Ιδιωτικός Υπάλληλος

Αντώνης Τσώνης

Ο Αντώνης Τσώνης γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου του 1985 στο Μαρούσι Αττικής. Πατέρας του ο Τσώνης Πέτρος με καταγωγή το Ακριτοχώρι Μεσσηνίας και μητέρα του η Ελπίδα Περιστεροπούλου με καταγωγή από την Αθήνα και έχει μια αδελφή. Η οικογένειά του εγκαταστάθηκε στην Καλαμάτα το 1988 όπου διαμένει έως σήμερα. 

Σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και εκεί ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση και αγάπη για την πολιτική. 

Ανήκει στη γενιά που έζησε την οικονομική κρίση ίσως περισσότερο από κάθε άλλη, παλεύοντας μέσα σε έναν εργασιακό μεσαίωνα για την επιβίωση. Αποτέλεσμα αυτής η απαξίωση των ανθρώπων και ειδικά των νέων για την πολιτική. 

Μέσα από την ενασχόληση τους με την τοπική αυτοδιοίκηση οι νέοι καλούνται να δώσουν νέα οράματα, καινοτόμες ιδέες και να κάνουν τον κόσμο να ενδιαφερθεί και να αγαπήσει ξανά την ενασχόληση με τα κοινά.

Ήρθε η ώρα για ανανέωση του πολιτικού συστήματος και του πολιτικού προσωπικού της χώρας. Ήρθε η ώρα η νέα γενιά να βγει μπροστά και να δημιουργήσει το αύριο του τόπου μας, ένα καλύτερο αύριο.

Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών. ΟΚ