Ανδρέας Ζαγάκος

Ανδρέας Ζαγάκος2019-05-15T12:54:32+02:00

Ανδρέας Ζαγάκος

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Ανδρέας Ζαγάκος

Ο Ανδρέας Ζαγάκος γεννήθηκε πριν 55 χρόνια στην Παραλία της Καλαμάτας. Μεγάλωσε και συνεχίζει να μεγαλώνει στην αγαπημένη του πόλη. Βιοπορίζεται εδώ και τριάντα χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης. 

Ο Προσκοπισμός, ο αθλητισμός, τα «Ανθεστήρια», ο «Πολιτιστικός Αντίλογος» και δεκάδες εθελοντικές πρωτοβουλίες καθορίζουν τη σκέψη του και τη στάση ζωής του, που έχει κεντρικό άξονα τη συνεργασία για το κοινό καλό. 

Ως εκλεγμένο μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας συμμετέχει στην προσπάθεια στήριξης και ενημέρωσης των συναδέλφων του. Η θέση του αντιπροέδρου στην Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων του δίνει τη χαρά να υπηρετεί το εθνικό μας άθλημα. 

Πιστεύοντας στη δύναμη της γνώσης και της δια βίου μάθησης και προσδοκώντας την περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου του και μέσα από τον τουρισμό, έχει την τιμητική ευκαιρία να συνδιοργανώνει το «Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας», μια δράση που αποθεώνει τις συνέργειες και τον εθελοντισμό. Πίστη του είναι ότι ο τόπος μας μπορεί να γίνει ο ιδανικός ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ και θέλει να δουλέψει για αυτό.

Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών. ΟΚ